Deze website heeft een publiek en privaat gedeelte. Het publieke gedeelte gebruikt cookies en analysetools om uw surfervaring te optimaliseren. Deze gegevens worden anoniem verzameld.
Het private gedeelte, bestemd voor klanten, wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. We verzamelen enkel gegevens die u zelf vrijwillig opgeeft en die strikt noodzakelijk zijn voor het leveren van de dienst.

CLOUDSTAR

Technische partners

We willen altijd de beste diensten aanbieden die er beschikbaar zijn. Dat kunnen we niet alleen. We werken samen met sterke partners die de fundamenten van onze oplossingen leggen.

 

Nomeo

Nomeo is een domeinnaamspecialist, met een registratieplatform met innovatieve diensten. De controlepanelen van Nomeo zijn zeer gebruiksvriendelijk en laagdrempelig, waardoor onze eindklanten zelf gemakkelijk en snel hun domeinnamen en aanverwante diensten kunnen beheren. Met 12.500 domeinnamen is Nomeo een gevestigde waarde.

 

Stone IS

De flexibele, performante en robuuste infrastructuur van Stone IS is de basis voor onze Cloud Servers in de datacenters in Brussel en Antwerpen. De Cloud Servers zijn zeer performant dankzij de unieke technologie van een gedistrubueerde SSD SAN, die 10.000 keer sneller informatie kan lezen dan traditionele SAN-systemen.

 

New Relic

De software van New Relic laat toe om snel de performantie van complexe webtoepassingen en e-shops te verbeteren. New Relic meet de gebruikservaring via de webbrowser. Hiermee worden de effectieve knelpunten gemeten. Problemen in softwarecode, databases en externe systemen kunnen zo geanalyseerd en verholpen worden.