Deze website heeft een publiek en privaat gedeelte. Het publieke gedeelte gebruikt cookies en analysetools om uw surfervaring te optimaliseren. Deze gegevens worden anoniem verzameld.
Het private gedeelte, bestemd voor klanten, wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. We verzamelen enkel gegevens die u zelf vrijwillig opgeeft en die strikt noodzakelijk zijn voor het leveren van de dienst.

CLOUDSTAR

Gepubliceerd op donderdag 26 februari 2015

Welkom op de Cloudstar ontbijtsessies!

Graag nodigen we u uit voor onze Cloudstar ontbijtsessies.

 

Ontbijtsessies

Tijdens de ontbijtsessies behandelen we een technisch onderwerp, gerelateerd aan hosting of de Cloudstar diensten. We voorzien een leuke setting, een lekker ontbijt en interessante content. We willen daarbij vooral een dialoog aangaan. We mikken dus op 8 tot 15 deelnemers per sessie. Iedere sessie duurt maximaal 2 uur.

 

Doelstelling

De missie van Cloudstar is webagencies de zorgen weg te nemen over hosting, zodat ze zich kunnen focussen op hun kerntaken.

Hiervoor hebben we heel wat diensten en tools ontwikkeld om het leven van agencies en systeembeheerders makkelijker te maken. Met de ontbijtsessies willen we die tools en diensten meer in de kijker zetten. Aan het einde vertrek je met meer technische kennis, tips en tricks en een beter begrip over wat we voor je kunnen doen.

 

Doelgroep

We mikken zowel op bestaande Cloudstar-partners als agencies die nieuwsgierig zijn naar wat Cloudstar voor hen praktisch kan betekenen.

Voor iedereen die regelmatig of af en toe bezig is met hosting, de cloudstar controlepanelen of onze hostingdiensten beter wil leren kennen.

 

Tijdstippen

De sessies nemen ongeveer 90 minuten in beslag.

 

Locatie

Leuke locatie in of rond Gent.

We voorzien een lekker ontbijt.

 

Inschrijven

Inschrijven kan door middel van een e-mail naar [email protected] met vermelding van de sessie(s) die je wil volgen en het aantal personen.

De sessies zijn gratis.