Deze website heeft een publiek en privaat gedeelte. Het publieke gedeelte gebruikt cookies en analysetools om uw surfervaring te optimaliseren. Deze gegevens worden anoniem verzameld.
Het private gedeelte, bestemd voor klanten, wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. We verzamelen enkel gegevens die u zelf vrijwillig opgeeft en die strikt noodzakelijk zijn voor het leveren van de dienst.

CLOUDSTAR

Gepubliceerd op vrijdag 5 februari 2016

PHP 7, Office 365 en Google Apps

Voortaan zullen we regelmatig een update brengen van zowel de technische als de zakelijke aspecten van onze dagelijkse werking. Deze keer hebben we het over PHP versie 7, Office 365 en Google Apps.

PHP 7 beschikbaar

In december is PHP versie 7 uitgekomen. PHP 7 is de opvolger van PHP 5.6 en bevat een nieuwe engine die tot twee keer sneller moet zijn dan zijn voorganger. Cloudstar biedt PHP 7 momenteel standaard aan op de shared hostingomgeving, en kan met een druk op de knop voor u geactiveerd worden.

Office 365 controlepaneel

Partners die Office 365-pakketten wensen te resellen, kunnen dit vanaf nu doen vanuit een eigen controlepaneel. Het controlepaneel laat toe om eenvoudig nieuwe abonnementen te activeren en te beheren. Ook forwards kunnen er mee ingesteld worden.

Google Apps

Het configureren van een domeinnaam voor gebruik met Google Apps, verloopt dankzij de integratie van een wizard voortaan sneller en gemakkelijker.