Deze website heeft een publiek en privaat gedeelte. Het publieke gedeelte gebruikt cookies en analysetools om uw surfervaring te optimaliseren. Deze gegevens worden anoniem verzameld.
Het private gedeelte, bestemd voor klanten, wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. We verzamelen enkel gegevens die u zelf vrijwillig opgeeft en die strikt noodzakelijk zijn voor het leveren van de dienst.

CLOUDSTAR

Gepubliceerd op maandag 13 april 2015

11 juni 2015 : Zo beveiligen we jouw gegevens en die van je klanten

Graag nodigen we u uit voor onze Cloudstar ontbijtsessie op 11 juni 2015 om 9 uur over de beveiliging van jouw gegevens en die van je klanten.

Cloudstar levert managed hostingdiensten aan agencies. Hoewel het niet altijd duidelijk zichtbaar is , leveren we een heel arsenaal aan veiligheidsdiensten mee om uw servers, online toepassingen en gegevens veilig mee houden.

Tijdens deze sessie tonen we welke veiligheidsmaatregelen we nemen en hoe je zelf ook optimaal hiervan gebruik kan maken om de gegevens van je klanten veilig te maken en houden. Dit zijn de onderwerpen die we behandelen :

  • Veiligheidsbeleid en installatie van patches en upgrades.
  • Zo kan je zelf, zonder veiligheidsrisico, verbinden met een cloud server.
  • Dit leren de rapporten van de vulnerability scan je.
  • Bekijk wat, wanneer en hoe we back-uppen en hoe je ook zelf bestanden kan terugzetten.
  • Gehackt…. En wat nu ?
  • En nog veel meer…

We hopen je met deze ontbijtsessie te inspireren en horen ook graag wat we nog kunnen verbeteren of extra toevoegen.

 

Over de ontbijtsessies

Tijdens de ontbijtsessies behandelen we een technisch onderwerp, gerelateerd aan hosting of de Cloudstar diensten. We voorzien een leuke setting, een lekker ontbijt en interessante content. We willen daarbij vooral een dialoog aangaan. We mikken dus op 8 tot 15 deelnemers per sessie. Iedere sessie duurt maximaal 2 uur. Bekijk hier de volledige lijst van de sessies.

 

Locatie

Kasteelhoeve BRAEMHOF, Braemkasteelstraat 6, 9050 Gentbrugge

We starten om 9 uur en we voorzien een lekker ontbijt.

 

Inschrijven

Je kan inschrijven via deze website.

De sessies zijn gratis.