Deze website heeft een publiek en privaat gedeelte. Het publieke gedeelte gebruikt cookies en analysetools om uw surfervaring te optimaliseren. Deze gegevens worden anoniem verzameld.
Het private gedeelte, bestemd voor klanten, wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. We verzamelen enkel gegevens die u zelf vrijwillig opgeeft en die strikt noodzakelijk zijn voor het leveren van de dienst.

CLOUDSTAR

Gepubliceerd op donderdag 26 februari 2015

9 april 2015 : Geavanceerde functies in onze controlepanelen

Graag nodigen we u uit voor onze Cloudstar ontbijtsessie op 9 april 2015 om 9 uur over de geavanceerde functies in onze controlepanelen.

Agencies en hun klanten kunnen hun domeinnamen, mailboxen, servers en hosting beheren via gebruiksvriendelijke controlepanelen. Op ieder moment hou je zo de controle over alle aspecten van je gehoste oplossing. Gewoon iets controleren of zelf in enkele minuten een actie uitvoeren ? Het kan allemaal.

Tijdens deze sessie tonen we de geavanceerde functies van de controlepanelen en heel wat handigheidjes die je het leven makkelijker kunnen maken :

  • Een upgrade van een server uitvoeren zonder downtime
  • Zo kan je – als je dat wil – zelf veilig je server beheren
  • Instellen van DNS failover
  • In 2 klikken een server rapport verzenden naar je klant
  • Zo kan je de back-ups bekijken en een restore uitvoeren
  • Mogelijkheden om de controlepanelen te personaliseren
  • En nog veel meer…

We hopen je met deze ontbijtsessie te inspireren en horen ook graag wat we nog kunnen verbeteren of extra toevoegen.

 

Over de ontbijtsessies

Tijdens de ontbijtsessies behandelen we een technisch onderwerp, gerelateerd aan hosting of de Cloudstar diensten. We voorzien een leuke setting, een lekker ontbijt en interessante content. We willen daarbij vooral een dialoog aangaan. We mikken dus op 8 tot 15 deelnemers per sessie. Iedere sessie duurt maximaal 2 uur. Bekijk hier de volledige lijst van de sessies.

 

Locatie

Kasteelhoeve BRAEMHOF, Braemkasteelstraat 6, 9050 Gentbrugge

We starten om 9 uur en we voorzien een lekker ontbijt.

 

Inschrijven

Je kan inschrijven via deze website.

De sessies zijn gratis.