Deze website heeft een publiek en privaat gedeelte. Het publieke gedeelte gebruikt cookies en analysetools om uw surfervaring te optimaliseren. Deze gegevens worden anoniem verzameld.
Het private gedeelte, bestemd voor klanten, wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. We verzamelen enkel gegevens die u zelf vrijwillig opgeeft en die strikt noodzakelijk zijn voor het leveren van de dienst.

CLOUDSTAR

Gepubliceerd op donderdag 26 februari 2015

14 januari 2016 : Meer garanties in een gedeelde omgeving

Graag nodigen we u uit voor onze Cloudstar ontbijtsessie op 14 januari 2016 om 9 uur over de opbouw en mogelijkheden van de shared hosting omgeving.

Niet alle projecten hebben complexe technische vereisten of de budgetten beschikbaar om een eigen cloud server te verantwoorden. Daarom hebben we een shared hosting omgeving gebouwd die gebouwd is voor performantie, schaalbaarheid en hoge uptime. Bovendien blijft er voor ieder agency de flexibiliteit om de hosting samen te stellen naar de noden van de eindklanten.

Tijdens deze sessie tonen we hoe de shared hosting omgeving is opgebouwd en hoe dit meer garanties biedt naar beschikbaarheid :

  • Opbouw van de shared hosting omgeving.
  • Gedeelde omgeving, maar toch dedicated.
  • Aanmaak en beheer via controle paneel.
  • Zo gaan we om met verschillende PHP-versies.
  • En nog veel meer…

We hopen je met deze ontbijtsessie te inspireren en horen ook graag wat we nog kunnen verbeteren of extra toevoegen.

 

Over de ontbijtsessies

Tijdens de ontbijtsessies behandelen we een technisch onderwerp, gerelateerd aan hosting of de Cloudstar diensten. We voorzien een leuke setting, een lekker ontbijt en interessante content. We willen daarbij vooral een dialoog aangaan. We mikken dus op 8 tot 15 deelnemers per sessie. Iedere sessie duurt maximaal 2 uur. Bekijk hier de volledige lijst van de sessies.

 

Locatie

Kasteelhoeve BRAEMHOF, Braemkasteelstraat 6, 9050 Gentbrugge

We starten om 9 uur en we voorzien een lekker ontbijt.

 

Inschrijven

Je kan inschrijven via deze website.

De sessies zijn gratis.