CLOUDSTAR

Nieuwsoverzicht

Let's Encrypt of betalen voor een SSL certificaat ?
12-jul-17 - Enkele dagen geleden kon Let's Encrypt zijn 100 miljoenste certificaat uitreiken in slechts 16 maanden. Heeft betalen voor een SSL certificaat nog zin?

Lees meer...
Upgrade infrastructuur op 16 februari
11-feb-16 - Na het datacenter in Brussel, is het nu de beurt aan het datacenter in Antwerpen om een upgrade te krijgen.

Lees meer...
PHP 7, Office 365 en Google Apps
05-feb-16 - Voortaan zullen we regelmatig een update brengen van zowel de technische als de zakelijke aspecten van onze dagelijkse werking. Deze keer hebben we het over PHP versie 7, Office 365 en Google Apps.

Lees meer...
Upgrade infrastructuur op 26 januari
19-jan-16 - In de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 januari 2016 zal er een grote upgrade plaatsvinden van onze infrastructuur in Brussel.

Lees meer...
Ontbijtsessie 11 juni 2015 : Zo beveiligen we jouw gegevens en die van je klanten
13-apr-15 - Graag nodigen we u uit voor onze Cloudstar ontbijtsessie op 11 juni 2015 om 9 uur over de beveiliging van jouw gegevens en die van je klanten.

Lees meer...
Welkom op de Cloudstar ontbijtsessies
26-feb-15 - Graag nodigen we u uit voor onze Cloudstar ontbijtsessies.

Lees meer...
Landrush fase voor .vlaanderen gelanceerd
16-dec-14 - Geografisch getinte domeinnamen zijn in. Wereldsteden zoals Parijs en New York City doen het, en in België blijven we niet achterwege. Dankzij .vlaanderen en .brussels beschikken we nu ook over lokaal getinte extensies. Geef nu die extra toets aan je domeinnaam.

Lees meer...
26-sep-14Shellshock : Alle servers gepatched

Gisteravond zijn alle linux servers die kwetsbaar zijn voor de shellshock-bug gepatched.

04-sep-14Vulnerability scan nu beschikbaar in myaccount

Onze eerste prioriteit is veiligheid. Dat is altijd al zo geweest. We willen onze partners en eindklanten nu nog meer mogelijkheden aanbieden.

07-aug-14HTTPS sites krijgen voorrang in Google

Google promoot het veilige internet. Daarbij gebruikt het zijn overmacht om versleutelde websitepagina's een hogere ranking in de zoekmachine te promoten.

19-mei-14Cloudstar Summer Cocktails - 2 juli 2014

Aloha !
De zomer is er …. eindelijk.
Tijd om na te praten met collega’s designers en webbouwers over het voorbije werkjaar en al weg te dromen van een deugddoende vakantie.

08-apr-14OpenSSL patch uitgerold

De internetwereld staat vandaag (een beetje) in rep en roer door een zeer ernstige bug die vertrouwelijke gegevens lekt op 70% van de web servers.

28-mrt-14Deze nieuwe domeinnaamextensies zijn al registreerbaar

De nieuwe domeinnaamextensies bieden heel wat mogelijkheden voor bedrijven en particulieren. Met dit lijstje zie je de bomen weer door het bos.

22-jan-14Heeft uw merknaam last van domeinkapers ?

Hoe kan je eenvoudig controleren of een malafide partij gebruik maakt van uw domeinnaam-variant om uw bezoekers te misleiden?

16-dec-13Servers rebooten via Myaccount

Op vraag van onze partners bieden we extra mogelijkheden voor Cloud Servers in de myaccount. Dit opent de weg naar meer self-service diensten.