CLOUDSTAR

Over ons

Cloudstar verenigt webdesigners en online agencies om samen naar de cloud te gaan. Want hoe je het ook draait of keert, binnen de online sector zijn hosting, cloudcomputing en server-infrastructuur nooit ver weg.

Het idee van cloudcomputing is aantrekkelijk: enkel betalen voor wat je gebruikt, onbeperkt schalen wanneer dat nodig is en volledig zelf in controle blijven. Cloudstar voegt daar het volledige management aan toe, zodat er bij onze partner webdesigners geen noodzaak is om kennis op te bouwen over de onderliggende systemen. En zo kunnen ze meer tijd spenderen aan het bouwen van fantastische webprojecten.

Door samen naar de cloud te gaan, kan infrastructuur goedkoper aangekocht worden waardoor het rendement van de hostingdiensten stijgt.

 

Enkel voor agencies

In samenspraak met ieder van onze partners, werkt Cloudstar een oplossing op maat uit die past bij uw klanten en uw doelgroep. Bovendien werkt Cloudstar enkel voor webdesigners, waardoor de organisatie is afgestemd om op het niveau van ontwikkelaars en grafici snel en to-the-point support te leveren.

Naast de technische kant van de infrastructuur, kan Cloudstar ook meehelpen om de andere aspecten van hosting te optimaliseren, zoals facturatie, marketing en het aanbieden van controlepanelen aan klanten.

 

In cijfers

  • 325 servers in beheer
  • 7400 geregistreerde domeinnamen
  • Honderden websites, online shops en campagnes gehost.