Deze website heeft een publiek en privaat gedeelte. Het publieke gedeelte gebruikt cookies en analysetools om uw surfervaring te optimaliseren. Deze gegevens worden anoniem verzameld.
Het private gedeelte, bestemd voor klanten, wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. We verzamelen enkel gegevens die u zelf vrijwillig opgeeft en die strikt noodzakelijk zijn voor het leveren van de dienst.

CLOUDSTAR

Op uw maat

Wordpress, Magento, Umbraco of maatwerk. De projecten die u bouwt zijn uniek, waarom zouden uw hostingnoden dat dan niet zijn ?

Cloudstar heeft geen kant-en-klare hostingpakketten. Maar we vinden ook niet iedere keer het warme water uit. Op basis van bouwstenen stelt u de hosting samen voor uw klant, volledig op maat van zijn noden. Zo heeft uw klant altijd wat hij nodig heeft en betaalt hij enkel voor wat hij gebruikt.

Ook onze samenwerking met webagencies is maatwerk. U vult uw eigen competenties aan met onze kunde. Zelfs voor de facturatie, het bouwen van een online klantenportaal of first-line support aan uw klanten bieden we een oplossing!

 

Hosting op maat

  • Een server met 7,3 GB RAM en een harde schijf van 63 GB? Komt eraan!
  • Stel zelf het dienstenpakket samen volgens de vereisten van uw klanten.
  • Ook shared hostingdiensten maken we, in samenspraak, volledig op maat.

 

Partnership op maat

  • Ieder van onze partners heeft zijn eigen interne keuken.
  • Wij volgen uw manier van werken en integreren onze werkmethode en systemen hier in.
  • Revenue share, kost + marge, … samen bepalen we het ideale businessmodel voor u.