Deze website heeft een publiek en privaat gedeelte. Het publieke gedeelte gebruikt cookies en analysetools om uw surfervaring te optimaliseren. Deze gegevens worden anoniem verzameld.
Het private gedeelte, bestemd voor klanten, wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. We verzamelen enkel gegevens die u zelf vrijwillig opgeeft en die strikt noodzakelijk zijn voor het leveren van de dienst.

CLOUDSTAR

Security

Dankzij uw creativiteit, lopen uw succesvolle campagnes in de kijker. Hoge bomen vangen veel wind en dus neemt u geen enkel risico voor de beveiliging ervan.

Toch moet u zelf niet investeren in gespecialiseerde securitykennis. U kunt op ons rekenen voor het opbouwen van een veilige infrastructuur, het updaten van het besturingssysteem en de basissoftware, en advies over best practices van het contentmanagementsysteem of de online toepassing.

 

Expertise

  • We bekijken alle lagen van security: van netwerk tot de toepassing en back-up's. Zo zijn uw gegevens veilig in onze handen.
  • We gaan verder dan traditionele hosters, dankzij onze diepgaande kennis van CMS-systemen (oa. Drupal, Wordpress, Umbraco, enz.) en e-commercesystemen (Magento, enz.).

 

Makkelijk instelbaar

  • We stellen het beveiligingsbeleid zo strikt mogelijk in om de kans op misbruik zo klein mogelijk te houden. Met onze controlepanelen behoudt u toch de flexibiliteit om snel wijzigingen aan te brengen.
  • Dankzij onze maandelijkse serverrapporten krijgt u een overzicht van de beveiligingsmaatregelen. Handig en veilig!

 

State-of-the-art

  • De technieken die hackers inzetten evolueren snel. Onze firewalls, vulnerability scanners en intrusion detection-systemen zijn gebouwd op de recentste en meest innovatieve technologieën zodat geen enkele hackpoging aan onze aandacht ontsnapt.
  • Regelmatig voeren we audits uit van onze infrastructuur, om met een kritische blik te kijken naar wat er nog beter kan.