Deze website heeft een publiek en privaat gedeelte. Het publieke gedeelte gebruikt cookies en analysetools om uw surfervaring te optimaliseren. Deze gegevens worden anoniem verzameld.
Het private gedeelte, bestemd voor klanten, wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. We verzamelen enkel gegevens die u zelf vrijwillig opgeeft en die strikt noodzakelijk zijn voor het leveren van de dienst.

CLOUDSTAR

Schaalbare infrastructuur

Als webagency bouw je creatieve campagnes, aantrekkelijke shops en grensverleggende toepassingen. Maar net als het succes om de hoek komt kijken en bezoekers toestromen, kan de server niet meer volgen. Ook al meegemaakt?

Dankzij onze uitgebreide monitoringtools en schaalbare cloudinfrastructuur kunnen we binnen enkele minuten de componenten waar de bottlenecks zitten upscalen. Automatisch of maneel. Of we kunnen snel uw toepassing uitrollen in een cluster-opzet.

 

Performant

  • Onze infrastructuur is opgebouwd uit de meest performante servers en een supersnel redundant netwerk.
  • Bij de meeste cloudprojecten is het storagesysteem de bottleneck. Daarom maken we gebruik van een opslag op basis van gedistribueerde SSD-schijven. Hiermee kan data tot 10.000 keer sneller ingelezen worden.

 

Echte pay-as-you-go

  • Onbeperkt up- en downgraden. Aan het einde van iedere maand maken we een afrekening van de resources die effectief gebruikt zijn.
  • Niet zeker wat voor infrastructuur er nodig is voor je toepassing? Start klein, en gaandeweg passen we de resources aan naargelang wat je echt nodig hebt om de website soepel te laten werken. Onze monitoringsystemen vormen hierbij een waardevolle hulp.

 

Datacenter

  • We gebruiken enkel datacenters in België of Nederland, ver weg van de datagraaiende handen van sommige overheden.
  • We werken datacenter onafhankelijk, in functie van de beste oplossing voor uw klant en de beste prestaties en kwaliteit.