Deze website heeft een publiek en privaat gedeelte. Het publieke gedeelte gebruikt cookies en analysetools om uw surfervaring te optimaliseren. Deze gegevens worden anoniem verzameld.
Het private gedeelte, bestemd voor klanten, wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. We verzamelen enkel gegevens die u zelf vrijwillig opgeeft en die strikt noodzakelijk zijn voor het leveren van de dienst.

CLOUDSTAR

Multi-datacenter

Voor uw projecten wil u de hoogste beschikbaarheid voor het beste budget. Een multi-datacenter opzet biedt de hoogst mogelijke beschikbaarheidsgarantie voor uw online campagnes, websites en toepassingen, zelfs wanneer een heel datacenter onbeschikbaar zou zijn.

Voor ieder project werken we samen een oplossing op maat uit, zonder poespas en binnen het budget.

 

Border Gateway Protocol

  • In ieder datacenter wordt gebruikgemaakt van verschillende internet-uplinks. Bovendien zijn de datacenters onderling verbonden met supersnelle verbindingen.
  • Dankzij de implementatie van het Border Gateway Protocol (BGP) tussen de datacenters, maakt het niet uit in welk datacenter de server draait. Steeds wordt  automatisch de snelste route bepaald tussen de gebruiker en de server. En zo kunnen we uw server makkelijk verplaatsen tussen de datacenters.

 

Replicatie

  • Afhankelijk van het project en de doelstellingen stellen we een infrastructuur voor waarbij servers in een active-passive of active-active opstelling worden ingezet.
  • Voor de beste beschikbaarheid bouwen we de infrastructuur op in verschillende, onafhankelijke datacenters. Gegevens worden continu gerepliceerd, zodat alle gegevens overal beschikbaar zijn.

 

Op maat

  • We maken gebruik van bestaande gestandaardiseerde bouwstenen om voor ieder project een oplossing op maat te kunnen bieden in verschillende datacenters.
  • We kiezen uit de datacenters die fysiek dicht bij de gebruikers staan, en die historisch de beste kwaliteit en beschikbaarheid rapporteren.
  • Onze voorkeur gaat daarbij uit naar datacentra die werken op 100% groene stroom, en die een ISO 14001-certificaat kunnen voorleggen. Zo beperken we de impact van onze infrastructuur op het milieu.